Käyttöehdot

PALVELUN KUVAUS

Checkout Finland Oy (Checkout) on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Checkout välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Checkoutin maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Checkoutin palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.

TIETOA MAKSUTAVOISTA

Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Checkout Finland Oy. Maksu tilitetään kauppiaalle. Korttimaksujen osalta Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

LUOTTOKORTTIMAKSUT

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

MAKSUPALVELUN TARJOAJA

Checkout Finland Oy

y-tunnus: 2196606-6

Varastokatu 3 A, 4 krs. 33100 Tampere

asiakaspalvelu@checkout.fi

0800 552 010 (0,00€/min)

09 - 4282 7110 (pvm/mpm)

Arkisin klo 09 - 16

MAKSAMISEEN LIITTYVIÄ LISÄTIETOJA

Checkout Finland Oy ostaa myyntisaatavan eli maksun summan verkkokauppiaalta ja tarjoaa Teille mahdollisuuden maksaa millä tahansa maksusivulla mainitulla maksutavalla. Tieto maksusta toimitetaan myyjälle välittömästi.

Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Checkout Finland Oy. Maksu tilitetään Vetrom Oy:lle.

Luottokunnan maksutavoilla tuotteen myyjä ja maksun saaja on Checkout Finland Oy. Reklamaatiotapauksissa pyydämme kuitenkin ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Vetrom Oy:n asiakaspalveluun.

COLLECTOR LASKU

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään. Lasku erääntyy seuraavan kuukauden lopussa. Laskusta peritään laskutuslisä, joka on 3,95 euroa.

Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessasi voit valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 19,9 % vuodessa.

Luottotietojen tarkastus tehdään tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot

https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SUACFI/Credit_terms_All_FI.pdf

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SUACFI/SECCI_FI.pdf

Maksun palautus laskutusasiakkaille

Mikäli palautat tilaamasi tuotteen, rekisteröimme palautuksen sen saavuttua meille. Ilmoitamme Collector Bank:lle tuotteen palautuksesta ja tulet saamaan sen jälkeen uuden laskun. Jos olet jo ehtinyt maksaa laskun ennen tuotteen palautusta, olethan yhteydessä Vetrom Oy:n asiakaspalveluun roope.urpolahti@blocko.design .

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Ale tuotteilla ei ole vaihto/palautusoikeutta, mikäli tuote on virheetön. Normaalihintaisilla tuotteilla sovelletaan normaalia kuluttajansuojalain 14 päivän palautusoikeutta. Asiakas vastaa itse tuotteen palautuksesta aiheutuvista kuluista. Palautettava tuote on pakattava niin, että se ei vahingoitu. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Reklamaatiot ja kuljetusvaurioista ilmoittaminen

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: roope.urpolahti@blocko.design

Emme käsittele reklamaatioita, jotka ovat saapuneet meille yli 7 päivää tuotteen vastaanottamisen jälkeen. Tavaran vastaanottajan velvollisuus ja kuljetusvaurioiset tuotteet: Tiekuljetuslain (TKSL) mukaan vastaanottajan tulee tarkistaa lähetys vastaanottohetkellä ja huomauttaa heti ulkoisesti havaittavissa olevista vahingoista (reikiä, teipit auki, kulmat rutussa ym.). Tällaisessa tapauksessa tulee tehdä välittömästi varauma (merkintä) rahtikirjaan tai pakettikorttiin. Tulee mainita minkälainen vahinko on kyseessä ja ottaa kuljettajan allekirjoitus, yhteys välittömästi asiakaspalveluumme sähköpostitse sekä liitteeksi pakettikortin tai rahtikirjan kuva sekä kuvat vaurioituneista tuotteista. Piilevät vauriot (vahingot, joita ei voi vastaaanottohetkellä silmin havainnoida) tulee reklamoida Vetrom Oy:n asiakaspalveluun 7 vrk kuluessa toimituksesta valokuvien ja vahinkokuvauksen kera. 7 vrk jälkeen vahinkovastuu rahdinkuljettajalla päättyy. verkkokauppaan palautuvat kuljetusvaurioiset tuotteet tulee pakata asianmukaisesti enempien vahinkojen välttämiseksi.

Toimitustapa ja toimituskulut

Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian. Tyypillinen toimitusaika on 1-2 viikkoa tilauksesta, Mikäli tuotteen toimitusaika poikkeaa tai muuttuu tilauksen yhteydessä ilmoittamastamme, olemme sinuun yhteydessä. Toimituskulut esitetään ostoskori- ja kassasivulla.